Meer comfort en veiligheid met detectoren van Niko

Niko
Niko
Niko

Detectoren betekenen veel meer dan het louter aan- en uitknippen van lampen. Detectoren bieden je meer comfort en veiligheid. Daarnaast kun je lichtsturingsproducten ook inzetten bij de rationalisering van energieverbruik. Want met behulp van detectoren brandt de verlichting nooit langer dan nodig. Met Niko lichtsturing zijn de mogelijkheden eindeloos.

 

Inspelend op de trend van donkere buitengevels ontwikkelde Niko, naast de traditionele witte, twee zwarte buitenbewegingsmelders. Hierdoor zijn ze onopvallend aanwezig op de buitenmuur.

 

Een goede afstelling van de verlichting is, bijvoorbeeld in een school- of kantoorgebouw, zeer belangrijk. De productiviteit van de leerlingen of werknemers neemt toe. Er worden minder snel fouten gemaakt en er gebeuren minder ongevallen. Mensen worden ook minder snel moe in een omgeving die goed verlicht is. Niet enkel het ergonomische aspect is belangrijk. De opwarming van de aarde, de wettelijke verplichting om de CO²-uitstoot te beperken en de stijgende energieprijzen doen meer en meer inzien dat energie besparen absoluut noodzakelijk wordt.

 

Detectoren bieden heel wat meerwaarde in tertiaire gebouwen. Maar ook in een woning zijn detectoren op hun plaats. Een bewegingsmelder in het toilet of de gang zorgt ervoor dat de verlichting enkel brandt wanneer het nodig is. Dat is comfortabel en je bespaart meteen heel wat energie. Daarnaast kondigt een bewegingsmelder in de tuin ongewenste gasten aan.

 

Niko staat voor topkwaliteit. Bij elke productiestap ondergaan de Niko producten een grondige controle. Bij Niko geniet u dan ook van een garantietermijn van 4 jaar, terwijl de wettelijke verplichting slechts 2 jaar bedraagt.

 

Niko, dat betekent ook een pak ervaring. Met dochterbedrijf Servodan (overname in 2008) heeft Niko Group meer dan 50 jaar kennis over detectoren in huis. Servodan is marktleider in Denemarken en heeft tevens een goede positie in Noorwegen en Zweden. Hoe dat komt? Kwalitatieve en innovatieve producten voeren de boventoon.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email