USB-lader schept orde in de chaos. Een nette en comfortabele oplossing voor de overvloed aan opladers in huis.

Niko
Niko
Niko

De USB-lader voor montage in een inbouwdoos maakt een eind aan de berg opladers die in huis rondslingeren. Alle toestellen die via USB opladen, kunnen nu snel en op hetzelfde oplaadpunt geladen worden.

 

Onderzoek toont dat mensen steeds op dezelfde plaats hun mobiele toestellen opladen. Een vast oplaadpunt biedt heel wat voordelen. Je hoeft nooit meer te zoeken naar de juiste oplader. Alle toestellen die via een USB-poort opladen, kunnen erop aangesloten worden. Er kunnen zelfs twee toestellen tegelijk opladen. Bovendien worden stopcontacten niet langer in beslag genomen door opladers.

 

Elk gezin heeft wel meerdere opladers in huis. Eén voor de mobiele telefoon, voor het fototoestel, voor de iPad, voor de gps… De USB-lader van Niko maakt definitief komaf met rondslingerende opladers die zoek raken of er een rommeltje van maken. Uit bevraging blijkt dat bewoners geïnteresseerd zijn in twee van dergelijke oplaadpunten in huis

 

Ook de installateur doet zijn voordeel met de USB-lader. De lader laat zich even gemakkelijk en snel installeren als een stopcontact en kan in dezelfde kring worden aangesloten. De USB-lader wordt afgewerkt met een afdekplaat uit de Niko Pure, Niko Intense en Niko Original reeks. Zo past hij mooi bij de rest van het schakelmateriaal in huis.

 

Op verzoek van Europa hebben alle fabrikanten van mobiele toestellen (zoals Samsung, Nokia, Apple…) afgesproken dat hun nieuwe toestellen via een USB-poort geladen worden. De USB-lader is op termijn onmisbaar in huis. De harmonisering van opladers heeft ook belangrijke milieuvoordelen; de stapel elektronisch afval wordt kleiner en het energieverbruik vermindert. De USB-lader voldoet ruimschoots aan de strengste Europese energie-efficiëntienormen.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email