Perfecte integratie: Witte en zwarte Niko Hydro in harmonie met de omgeving

Niko
Niko
Niko

Niko produceert zijn spuitwaterdicht schakelmateriaal ‘Niko Hydro’ nu ook in wit en zwart. Hiermee komt Niko tegemoet aan de trend van witte en zwarte gevels. Dankzij het sobere, subtiele design integreren schakelaars en stopcontacten zich harmonieus in hun omgeving.

 

Verfijnd en robuust design

Bouwers en verbouwers kiezen vandaag vaker voor zwarte bakstenen gevels en witgepleisterde façades. Niko is de enige fabrikant die spuitwaterdicht schakelmateriaal nu ook in wit én zwart aanbiedt. Het design van Niko Hydro is verfijnd en robuust tegelijkertijd. Dankzij de toon-op-toon oplossing verdwijnt de buiteninstallatie tegen de achtergrond en wordt de aandacht afgeleid van de elektrische functie. De nieuwe kleuren creëren ook rust en harmonie. De architectuur van het huis wordt niet langer verstoord door stopcontacten en schakelaars in contrasterende kleuren. Met het witte of zwarte inbouwkader kan deze reeks ook netjes ingewerkt worden in metselwerk en panelen.

 

Betrouwbaar in alle omstandigheden

De witte en zwarte varianten hebben dezelfde kwaliteiten en prijs als de vertrouwde grijze Niko Hydro. Daardoor zijn ook de gekleurde exemplaren veerkrachtig, zo goed als onbreekbaar en barsten ze niet bij belasting. Dat alles maakt Niko Hydro bijzonder geschikt voor veeleisende en vochtige omgevingen (IP-55 waterdicht).

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email