Kristalhelder glas in grootste platdakraam zorgt voor meeste natuurlijk daglicht

Luxlight
Luxlight
Luxlight

Met een lichtoppervlak tot ruim 10m2 zorgt een Luxlight-platdakraam bij voorbaat al voor een grote hoeveelheid daglicht in huis vergeleken met lichtkoepels en daglichtbuizen. Om nog meer daglicht binnen te krijgen, voorziet Luxlight zijn platdakramen van een nieuwe kristalheldere glassoort: Crystall glas. Het grootste platdakraam met kristalhelder glas voor het meeste daglicht, is op Batibouw 2015 te zien.

 

 

Het nieuwe glas dat Luxlight toepast laat 14% meer daglicht door vergeleken met de huidige beglazing. Het daglicht dat door dit nieuwe glas binnenvalt, is bovendien in de meest natuurlijke vorm zonder dat het licht verkleurt. In Europa is Luxlight daarmee de enige die voor zijn daglichtoplossing voor het platte dak gebruikmaakt van dit type glas.

Natuurlijk licht, gezond binnenklimaat

Het nieuwe, kristalheldere glas in het grootste platdakraam van Luxlight zorgt niet alleen voor het meeste daglicht in een woning maar ook voor mooier licht. De helderheid van het glas is ongeëvenaard: dat er tussen binnen en buiten glas zit, is met het blote oog nauwelijks waarneembaar. Het binnenvallende licht is bijna 100% natuurlijk en kleurecht. In huis resulteert dat in extra leefcomfort en een gezond en prettig binnenklimaat.

Altijd de gewenste hoeveelheid daglicht

In de wintermaanden kan er voor de meeste mensen niet genoeg daglicht en zonnewarmte de woning binnenkomen. Daarvoor zorgt het grootste platdakraam van Luxlight met kristalhelder glas. Zonnewarmte wordt maximaal doorgelaten. In de zomermaanden is die behoefte anders en kan bescherming tegen fel licht en opwarming gewenst zijn. Om die reden kunnen alle platdakramen van Luxlight worden geleverd met een elektrisch zonnescreen.  

Basic en Pro: standaard met Crystall glas

Het assortiment platdakramen van Luxlight bestaat uit Luxlight Basic (standaard platdakramen, direct uit voorraad leverbaar) en Luxlight Pro (op maat gemaakte platdakramen). Beide series worden vanaf 1 maart standaard geleverd met Crystall glas. Uitgebreide informatie over de leverbare modellen en maten vindt u op www.luxlight.eu. Levering en montage zijn gratis. 

Alle Luxlight-platdakramen zijn nagenoeg onderhoudsvrij en inbraakwerend volgens de Europese norm EN1627 Klasse 2. Luxlight geeft op alle platdakramen 10 jaar garantie.

Meer informatie: www.luxlight.eu.

Batibouw actie 2015

Kom naar onze stand, paleis 4, stand 112 en ontvang een cashback voucher van € 75,- Luxlight is hét alternatief voor de al-oude lichtkoepel en plastic veranda-platen.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email