Nieuw in het hart van het gamma: P17 tempra PRO - industriële stekkers bij Legrand

Legrand Group Belgium
Legrand Group Belgium
Legrand Group Belgium

Om het installatiegemak te vergroten en het kwaliteitsbeeld te verbeteren, lanceert Legrand nieuwe industriële stekkers (CEI). Het gamma P17 tempra PRO vervangt het bestaande assortiment voor producten in 16 A en 32 A. Daarmee pakt Legrand in eerste instantie het hart van het gamma aan.

Gebruikers van industriële stekkers willen kwaliteit aan een marktconforme prijs. Stekkers die een veilige connectie garanderen, weersbestendig zijn én tegen een stootje kunnen. Met P17 tempra PRO van Legrand kunnen ze op beide oren slapen. Op werven binnen en buiten beantwoorden deze stekkers aan alle veiligheids- en kwaliteitsvereisten.

 

Installatiegemak

Dat was het uitgangspunt bij de vernieuwing van het assortiment. Zowel de stekkers als de contactdozen kregen op dat vlak een aantal sterke troeven mee.

 

Een gepatenteerd snelopenings-/snelsluitsysteem van de stekker en de koppelstukken zorgen voor een snelle aansluiting van de producten. Voor vlot kabelstrippen zijn de nodige markeringen voorzien op de aansluitklemmen en om een optimale trekontlasting te garanderen worden de mobiele producten altijd met draaiwartels geleverd.

De contactdozen getuigen van een innoverend design. Ze kunnen op twee manieren geplaatst worden met een hellingshoek van 5° of 25°. Per klem wordt één soort schroef voorzien en er is voldoende ruimte om de bekabeling netjes weg te bergen. Het deksel wordt met 4 inox schroeven bevestigd op de basis. Het mechanisme met de schroefaansluitingen kan verwijderd worden uit zijn basis, hetgeen de aansluiting vereenvoudigt. De basis is voorzien van 4 getapte kabelingangen met uitdrukbare plaatjes. De klapdeksels op de stekkers en de contactdozen kunnen in openstaande positie geblokkeerd worden, waardoor de connectie vlot verloopt.

Volledig assortiment

Het gamma is beschikbaar in spanningen van 110 V, 250 V, 400 V en 500 V, zowel in IP 44 als IP 66/67.

Ook naar functionaliteiten toe gaat Legrand voor het volledige plaatje, met de koppelstekker, de rechte en de haakse stekker en met toestelcontactdozen, opbouw wandcontactdozen, halfinbouw contactdozen en de vrij unieke halfinbouw contactdozen met vergrendeling/schakelaar.

De P17 tempra PRO industriële stekkers zijn geschikt voor industriële en tertiaire toepassingen: van winkelcentra, markten, ziekenhuizen en kantoorgebouwen tot datacenters, de voedings- en de transportsector.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email