MyHOME_Suite, de universele programmatiesoftware voor het domoticasysteem MyHOME

Legrand Group Belgium
Legrand Group Belgium

In de afgelopen 10 jaar heeft het domoticasysteem MyHOME van BTicino een immense evolutie gekend, niet alleen op gebied van producten, maar ook op vlak van software.

 

Eén software, vele toepassingen

Wat ooit een basisautomatisatie was voor rolluiken en verlichting, is nu een compleet besturingssysteem geworden voor alle functies binnen het huis (muziek, alarm, …). Door het toenemend aantal producten groeide ook het aantal bijhorende softwares. Zo vroeg de programmatie van een touchscreen of een webserver steeds een specifieke software, ontwikkeld voor het desbetreffende product. Hier komt nu verandering in dankzij MyHOME_Suite, een universele software voor de volledige automatisatiebus.

 

Eenvoud in gebruik

Bij de ontwikkeling van MyHOME_Suite werd ‘eenvoud in gebruik’ hét sleutelbegrip. Na aansluiten van alle toestellen scant MyHOME_Suite de volledige bus en creëert op die manier een volledige databank met daarin alle aanwezige apparaten. Het volstaat nu om deze laatste te adresseren en de volledige configuratie terug te sturen naar alle toestellen. Naast de configuratie van alle basiscomponenten (bedieningen, actuatoren, …) wordt MyHOME_Suite ook gebruikt voor de programmatie van alle geavanceerde toestellen (webserver, touchscreens, …). Alle omschrijvingen en adressen in de databank kunnen direct gebruikt worden voor de programmatie van bijvoorbeeld een touchscreen. Programmatie wordt kinderspel!

 

Steeds up-to-date

De software en bijhorende instructies zijn gratis downloadbaar op de website http://www.bticino.be/nl/myhome-domotica/myhome-suite-software. Enkele eenvoudige instructiefilms tonen hoe je aan de slag kan met MyHOME_Suite. Na het installeren wordt de gebruiker via automatische notificatie op de hoogte gehouden van eventuele updates. Elk nieuw apparaat, dat in de toekomst ontwikkeld wordt voor MyHOME, zal ook in MyHOME_Suite worden opgenomen.

 

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email