Snelle en correcte offertes met de online kabelgoot- en wandgootconfigurator van Legrand

Legrand Group Belgium

Enig idee hoeveel tijd - en dus geld - verloren gaat aan het zoeken, calculeren, offreren en bestellen van producten? Wat het kost als een offerte gemaakt wordt op basis van een foutieve calculatie of wanneer de verkeerde producten op de werf geleverd worden?

Ons antwoord hierop: de online kabelgoot- en wandgootconfigurator

Gebruik deze link voor kunststof  of stalen wandgoten

Gebruik deze link voor stalen kabelgoten voor plafond- of wandmontage

Kiezen, berekenen … klaar!

De online kabelgoot- en wandgootconfigurator plaatst alle systemen en onderdelen overzichtelijk bij elkaar. Via de keuzemenu’s is het heel gemakkelijk om per systeem de juiste onderdelen te kiezen. Nog meer gebruiksgemak: per onderdeel berekent de configurator automatisch al het minimaal benodigde toebehoren. Dan is het enkel nog een kwestie van op de ‘bereken’ knop te drukken.

Meteen daarna verschijnt het totaaloverzicht van alle materialen, inclusief afbeeldingen en bruto prijzen. Volgende stap: deze calculatie als offerte rechtstreeks naar de klant mailen, printen of downloaden als Excel of PDF. Met van ieder product een interactief overzicht van alle beschikbare kenmerken, verpakkingsgegevens en technische fiche, groepeert de PDF alle essentiële informatie en krijgt de eindklant een volledig, professioneel prijsaanbod.

Wenst u ondersteuning door Legrand voor de juiste keuze in uw project, gelieve het formulier in te vullen en Legrand neemt met u contact op.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email