Nieuwe Zucchini modulair concept van Legrand voor geprefabriceerde stroomrails

Legrand Group Belgium

Werken met kabelgoten en het trekken van kabels, het is de conventionele installatie voor energiedistributie. Legrand biedt nu een snellere manier om dergelijke projecten te kunnen opleveren. Een manier die de opdrachtgever bij eventuele aanpassingen, ook na de oplevering, geen overlast bezorgt.

Stekker verplaatsen en klaar!

Met het Zucchini Modulair Concept van Legrand hang je gewoon de geprefabriceerde stroomrail op en klaar. Ook wanneer de installatie aangepast moet worden, is het niet meer nodig kabels te verlengen of te verkorten. Dat is voortaan eenvoudig een kwestie van een stekker verplaatsen.

Niet alleen de installateur heeft baat bij dit nieuwe systeem. Voor de opdrachtgever betekent het dat zijn bedrijfsproces gewoon kan doorgaan, met slechts een minimale verstoring.

Leveren in tien werkdagen

Met het nieuwe Zucchini Modulair Concept maakt de installateur gebruik van producten voor Low Power (serie LBplus) en Medium Power (series MS en MR/MRf). Deze productseries bevatten rechte elementen, aftakkasten en diverse toebehoren. Voor deze producten binnen het Zucchini Modulair Concept garandeert Legrand een levertijd voor het complete project van tien werkdagen.

De installateur die vooraf zijn project in het Zucchini Modulair Concept eenvoudig wil berekenen, kan de gebruiksvriendelijke calculatietool gebruiken. Ook voor de montage en engineering van complexe producten kan hij terecht bij Legrand.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email