Kom naar Batibouw en ontdek de energie-efficiënte oplossingen van BTicino

Legrand Group Belgium
Legrand Group Belgium
Legrand Group Belgium

Met een revolutionair touchscreen, een universele LED-dimmer en een digitale thermostaat brengt BTicino nieuwe technologieën naar de huiskamer van vandaag. Huiskamers  - en bij uitbreiding de volledige woning -  van een groeiend aantal gezinnen dat steeds bewuster omgaat met energie.

 

De nieuwe producten die BTicino aan de bezoekers van Batibouw voorstelt, dragen elk vanuit hun functie bij tot een spaarzaam energieverbruik.

 

MyHome_Screen 10

MyHome_Screen 10, het nieuwe 10” touchscreen van BTicino, is het centraal bedieningspunt van uw domotica voor de sturing van onder meer verlichting, rolluiken en verwarming. Via de ingebouwde videofoonfunctie is het perfect mogelijk te zien wie aan de deur staat. Geen ingewikkelde interface, maar een systeem waarmee, eenvoudig en intuïtief, het volledige huis volgens de behoeften van de bewoner wordt gecontroleerd.

 

Met dit touchscreen kunnen gebruikers voortaan ook kiezen voor instellingen per aparte ruimte. Meer zelfs, per bewoner kunnen scenario’s op maat worden geprogrammeerd. Het toppunt van personalisatie én een essentieel uitgangspunt voor besparen op de energierekening!

 

Meer weten over MyHome_Screen10: http://www.bticino.be/nl/producten/myhome-screen10

 

LED-dimmer 

Met de LED-dimmer bepalen bewoners zelf de lichtintensiteit in huis. De juiste sfeer creëren op elk moment van de dag. Het kan!  Deze universele dimmer dimt de lichtsterkte van alle soorten lichtbronnen, waaronder ook LED-lampen. En met de vooraf ingestelde niveaus maakt u het zichzelf extra makkelijk;  één druk op de knop en u kiest voor 33% of 66% lichtintensiteit. Tevens kan gekozen worden om het licht over een periode van één uur trapsgewijs te doven.

 

Meer weten over deze dimmer: http://www.bticino.be/nl/producten/led-dimmer

 

Digitale thermostaat

Een elegante thermostaat met display die perfect ingeschakeld kan worden in het domoticasysteem van elke woning voor het regelen van de temperatuur. Via deze nieuwe thermostaat kan men de temperatuur in elke kamer visualiseren en regelen. Bijzonder interessant naar uw energieverbruik toe.

 

Meer weten over deze digitale thermostaat: http://www.bticino.be/nl/producten/digitale-thermostaat


 

BATIBOUW Brussels Expo, 20/02/2014 – 02/03/2014, hal 9, stand 206

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email