Woonzorgboerderij Reigershoeve stelt het beperkte loopgeluid en het onderhoudsgemak sterk op prijs van Moduleo Transform

IVC Group
IVC Group
IVC Group

In april 2009  werd de Stichting Reigershoeve in Heemskerk (NL) - buitengewone zorg voor mensen met dementie opgericht. Aan de Oosterweg, op één van de mooiste plekjes in Heemskerk, staat woonzorgboerderij de Reigershoeve. Op de zorgboerderij kunnen 24 tot 27 mensen met dementie wonen die intensieve verzorging nodig hebben. De bewoners wonen in vier groepswoningen volgens het principe van kleinschalig wonen.

 

In september 2013 werd de vloer – zo’n 1200 m² – geplaatst door Erkamp Projectservice uit Heiloo in Nederland. Erkamp heeft Moduleo voorgesteld aan de opdrachtgever vanwege de huiselijke uitstraling in combinatie met praktische eigenschappen waaronder het beperkte loopgeluid en het onderhoudsgemak.

 

De verschillende lagen waaruit de Moduleo vloer is opgebouwd maakt de vloer zo uniek:

  • Protectonite® PU: de extra polyurethaanlaag (PUR) beschermt de vloer tegen krassen en vuiligheid. Hierdoor zijn Moduleo®-vloeren makkelijk te onderhouden en dragen ze bij tot een optimale hygiëne.
  • Slijtlaag: de sterke transparante slijtlaag beschermt het dessin. Het is niet voor niets dat Moduleo vloeren genieten van een garantie van 10 tot 20 jaar (respectievelijk voor de Select en de Transform-vloeren). De combinatie van slijtlaag met PU-laag zorgt voor een oppervlak dat bijzonder bestendig is tegen vlekken en schoenstrepen. Vlekken en strepen zijn in één oogwenk verwijderbaar. Door het aanbrengen van een structuur in het oppervlak ziet de vloer er realistisch en natuurlijk uit.
  • Dessin: het dessin wordt met watergebaseerde milieuvriendelijke inkt op de printlaag aangebracht aan de hand van een innovatieve techniek. Daardoor zijn de dessins haarscherp waardoor de tegels en planken uit de Moduleo®-collecties met het blote oog nauwelijks te onderscheiden zijn van de natuurlijke materialen.
  • Onderlaag: een geluiddempende onderlaag die dankzij de verfijnde textuur van de onderkant zorgt voor een perfecte hechting op de ondergrond.

 

Door deze unieke samenstelling zijn de Moduleo® designvloeren ook waterafstotend. Ze zijn dus ook geschikt voor vochtige ruimtes zoals een badkamer, een keuken of een wasruimte.

Dankzij de gepatenteerde structuur met een dubbel glasvezelmembraan hebben alle Moduleo® Design Floors een uitzonderlijke dimensionele stabiliteit.

 

In dit project koos de opdrachtgever voor Moduleo Transform Verdon Oak 24280.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email