Moduleo Transform Latin Pine creëert een ongedwongen, authentieke vintage look & feel

IVC Group
IVC Group
IVC Group

Papa’s Beach House is een onderdeel van Claus Event Center. Papa’s Beach House ligt aan het water en is omgeven door natuur, in de nabijheid van Amsterdam (Hoofddorp). De naam “Papa” verwijst naar de beroemde schrijver Ernest Hemingway. Hij hield van avontuur, feesten en bijzondere ontmoetingen. Het is een sfeervolle locatie om gezellig uit te gaan, voor een dinertje, een aperitiefje aan de bar of een drankje op het terras aan het water. Deze locatie wordt ook verhuurd voor evenementen zoals bedrijfsincentives, bruiloften…

 

In april 2013 werd deze nieuwbouw in gebruik genomen. De bouwheer en architect wilden een ongedwongen, authentieke vintage look & feel creëren. Verder was het bij de keuze van de 400 m² vloeren belangrijk dat deze onderhoudsvriendelijk en waterbestendig zijn.

 

Het dessin Moduleo® Transform Latin Pine werd gekozen en dryback (verlijmd) geinstalleerd. Het aanbrengen van de zwarte voegstrip van 6 mm heeft een extra cachet en past perfect in dit Beach House.

 

Dankzij de waterafstotende eigenschappen, zijn deze vloeren uitermate geschikt voor commerciële toepassingen zoals in de horeca. De slijtvaste vloeren voelen warm en comfortabel aan, zijn vuilafstotend en vergen daardoor weinig onderhoud. De Moduleo® vloeren zijn door hun sterke slijtlaag (in combinatie met een Protectonite® PU-laag) duurzaam en uitstekend bestand tegen vlekken en krassen.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email