Eat@12, een nieuw tewerkstelllingsinitiatief in een fris en sfeervol interieur

IVC Group
IVC Group
IVC Group

AAROVA is een maatwerkbedrijf. Vanaf 2013 vallen de vroegere beschutte en sociale werkplaatsen onder de noemer “maatwerkbedrijf”. AAROVA ontwikkelt initiatieven om werk, arbeidsvreugde en fierheid te creëren voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De mensen vormen het kapitaal van AAROVA. Zij verrichten eenvoudig loonwerk onder deskundige begeleiding en krijgen zo een kans in het arbeidscircuit.

 

Eat@12 is een nieuw tewerkstellingsinitiatief van AAROVA en is een mooi voorbeeld van deze aanpak. AAROVA nam een restaurant vlakbij de industriezone over om er werknemers in te zetten in de keuken en de zaal.

 

 

Het restaurant is elke werkdag open voor het grote publiek. Vanaf januari 2014 kan je bij Eat@12 terecht voor broodjes en koude meneemgerechten. Verder biedt de locatie ook zalen voor vergaderingen of feesten aan. 

 

Kaderend in een volledig vernieuwd en trendy interieur staan de mensen van AAROVA in voor de bereiding en de bediening van (h)eerlijke gerechten. Zij worden hierbij begeleid door een professionele chefkok.

 

Eat@12 is een uniek concept waarbij de bediening volledig kleur-gestuurd verloopt. Daarnaast kunt u zelf, of door de bediening, uw bestelling doorgeven via iPads. Tot slot kan u genieten van een “12”, het huisgerecht van 12.

 

Het interieur oogt mooi, licht en sfeervol. Voor de vloeren werd er gekozen voor Moduleo Transform Click Verdon Oak 24850 - 24 ,1x149,4 cm.

 

Bij een commerciële vloertoepassing zorgen de opeenvolgende lagen van glasvezel en kunststof van de Moduleo Transform voor de stevigheid en stabiliteit van de vloer. De slijtlaag garandeert de levensduur (Moduleo Transform vloeren genieten een garantie tot 10 jaar), terwijl de Protectonite®-beschermingslaag bijdraagt tot het onderhoudsvriendelijk karakter van de Moduleo® Design vloeren.  De vloeren werden verlijmd geplaatst (dryback).

 

Projectgegevens

Opdrachtgever : AAROVA Oudenaarde

Installatiebedrijf : Oxfloor Kortrijk

Oppervlakte vloer : 140 m²

Vloer type : Moduleo Transform Click Verdon Oak 24850 - 24 ,1x149,4 cm

 

Eetgelegenheid gegevens 

Eat@12
Doorn 12

9700 Oudenaarde
Tel.: 055 31 13 45
E-mail: doorn12@aarova.be
Website: www.doorn12.be

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email