IVC Group: uw vloerenpartner voor de projectmarkt

IVC Group
IVC Group
IVC Group

De kwaliteit van diensten en producten heeft een rechtstreekse impact op de levenskwaliteit van de klanten.  Daarom moet u kunnen rekenen op een betrouwbare partner. Een partner die naar oplossingen zoekt die beantwoorden aan de steeds strengere normen en hogere verwachtingen. Met meer dan 15 jaar ervaring in de markt van de kunststofvloerbekledingen, beschikt IVC Group over de expertise, de knowhow én de producten om de veeleisende projectmarkt op zijn wenken te bedienen.

 

Residentieel en projectgebruik

In zijn twee hypermoderne en milieuvriendelijke productie-units, ontwikkelt en produceert IVC Group niet alleen vloeren voor de residentiële markt, maar ook voor de projectmarkt. Met vier merken – Moduleo, Itec, Leoline en Balterio – heeft IVC Group alle troeven in handen om een antwoord te bieden op elke vraag uit de projectmarkt. Itec en Moduleo hebben alvast hun weg gevonden naar deze bijzondere markt.

 

 

ITEC

Itec – oplossingen op maat voor uw project

Itec vloeren zijn heterogene vinylvloeren beschikbaar op rollen van 2, 3 en 4 meter breed. Het biedt comfortabele oplossingen met een bijzondere aandacht voor kleur, functionaliteit en onderhoudsvriendelijkheid. De decoratieve projectvloeren, akoestische vloeren en veiligheidsvloeren worden vooral ingezet in de gezondheids- en ouderenzorg, de kinderopvang en het onderwijs, huisvesting, retail, kantoren en openbare gebouwen. Itec-producten zijn niet alleen volledig aangepast aan de strengste bestaande normen op het vlak van techniek, ook op het vlak van milieu en gezondheid worden belangrijke inspanningen geleverd. Zo staat “Keen on green” voor de allermodernste productieprocessen die de impact op ons milieu minimaliseren.

 

I-safe – veiligheid en esthetiek hand in hand

 

 

De nieuwe “I-safe safety floors” blinken uit door hun uiterst slipbestendige eigenschappen. De brede waaier aan motieven en kleuren zorgt er bovendien voor dat elke interieurarchitect er zijn gading in vindt. Met een 0,70mm slijtlaag zijn de I-safe-vloeren ruim inzetbaar in commerciële omgevingen die vragen naar een moderne en vooral ook veilige vloer (Klasse 34/43 – EN 685). Aangezien I-safe niet alleen beschikbaar is op rollen van 2m breed maar ook op 4m, zijn er bijna geen naden en kunnen de verliezen bij het snijden tot een minimum beperkt worden.

 

 

MODULEO

Moduleo Transform – een nieuwe dimensie in de vloerensector

“Moduleo Design Floors” zijn modulaire vloeren die in twee - en vanaf 2014 in drie - collecties op de markt gebracht worden. De Transform-collectie is dé eerste keuze voor iedere commerciële vloertoepassing, niet alleen omwille van het plaatsingsgemak, maar ook omwille van het brede gamma met erg realistische hout- en steendessins, de fantastische antislipeigenschappen en het gemak waarmee de vloeren kunnen worden schoongemaakt. Daardoor wordt Moduleo meer en meer de aangewezen partner in de projectmarkt. Door hun unieke structuur beschikken de vloeren over extra stevigheid en stabiliteit, terwijl de Protectonite®-beschermingslaag bijdraagt tot hun onderhoudsvriendelijk karakter.

 

 

Beter dan de norm

Andere troeven zijn de minieme restindruk en de beperkte geluidsweerkaatsing. Zo beantwoorden de Moduleo® vloeren aan alle strenge normen op het vlak van restindrukken door stoelen, kasten, hakken… Met een gemiddeld gemeten testresultaat van 0.03mm scoren deze vloeren trouwens beter dan de norm van 0.10mm (EN 1081). In tegenstelling tot andere oplossingen voor vloerbekleding, zorgen de planken en tegels van Moduleo® ook voor minder geluidsweerkaatsing en zijn er geen storende loopgeluiden in de ruimte waar men zich bevindt.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email