De Europese consument gaat voor lichte kleuren en kiest daarbij steeds meer voor grote planken en tegels

IVC Group
IVC Group
IVC Group

Een duidelijke trend

Moduleo® Design Floors merkt een duidelijke trend in de Europese markt waarbij overwegend wordt gekozen voor licht gekleurde vloeren. Ook de vraag naar bredere planken en grotere tegels neemt toe. Deze duidelijke wijzigingen in het aankoopgedrag van consumenten zijn een gevolg van de overkoepelende trend om steeds meer voor open woonruimtes te kiezen.

 

Moduleo® Design Floors is een onderdeel van één van Europa’s grootste vloerenfabrikanten: IVC. Het Belgische bedrijf is actief over gans de wereld en biedt een uitgebreid gamma aan modulaire designvloeren aan in verschillende kleuren en afwerkingen. Daarom zijn ze uitermate goed geplaatst om trends en wijzigingen in het aankoopgedrag van de consument op te merken.

 

“European Chic”

Die trend is natuurlijk niet volledig nieuw en is al een tijdje aan de gang. Sinds kort lijkt de volledige Europese markt gewonnen voor de zogenaamde ‘European chic’ stijl. We zien een duidelijke meerverkoop van de lichtste tinten in onze collectie: Classic Oak, Ethnic Wengé, Verdon Oak en Concrete. Deze frisse tinten creëren een heldere en moderne stijl die perfect past bij de trend naar transparante en open interieurs. Daarbij lopen de verschillende kamers en woonruimtes in elkaar over. De toenemende vraag naar bredere planken en grotere tegelmotieven sluit daar perfect bij aan. De bredere planken en tegels zorgen niet alleen voor een frisse en moderne look in uw woning, ze laten een kleine ruimte ook groter lijken.”

 

Snel up-to-date met Moduleo® Click

Wie heel snel en met een beperkte inspanning zijn of haar vloer wil aanpassen aan de heersende trends, kan bij het Moduleo® Click gamma terecht. Het gepatenteerde Click systeem laat toe om – zonder lijm of uitgebreide voorbereiding van de vloer – heel snel een nieuwe stijlvolle look aan uw vloer te creëren. Het eindresultaat is niet te onderscheiden van een traditioneel geplaatste vloer.

Ze zijn waterafstotend, makkelijk te reinigen en kunnen probleemloos gecombineerd worden met vloerverwarming.

 

Meer info vindt u op onze website http://www.moduleo.com

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email