Moduleo Transform: designvloer met kwaliteit en uitstraling voor commercieel gebruik

IVC Group
IVC Group
IVC Group

Moduleo Transform is de eerste keuze voor iedere commerciële vloertoepassing – niet alleen omwille van plaatsingsgemak, maar ook omwille van het brede gamma met erg realistische hout- en steendessins, de fantastische antislipeigenschappen en het gemak waarmee de vloeren kunnen worden schoongemaakt. Daardoor wordt Moduleo meer en meer de aangewezen partner in de projectmarkt.

 

Zo werd ook bewust voor Moduleo Transform gekozen in de Tims pilotwinkels in Kortrijk & Sint-Niklaas. Tims is een nieuwe retailconcept in schoenenland. Op bijna 1000m2 per winkel worden schoenen, accessoires, lederwaren en reisartikelen in een frisse eigentijdse en open omgeving gepresenteerd. Tims biedt klanten een vernieuwende, inspirerende en zeer overzichtelijke presentatie onder het motto “Walking your way” en Moduleo draagt graag bij tot dit motto: de opeenvolgende lagen van glasvezel en kunststof zorgen voor de stevigheid en stabiliteit van de vloer. De slijtlaag garandeert de levensduur (Moduleo Transform vloeren genieten een garantie tot 10 jaar), terwijl de Protectonite®-beschermingslaag bijdraagt tot het onderhoudsvriendelijk karakter van de Moduleo® Design vloeren.  De vloeren werden verlijmd geplaatst (dryback).

 

Aangezien er bij Tims dagelijks honderden klanten over de vloer komen en er constant nieuwe schoenen worden gepast, is het van belang dat de vloeren ook voldoen aan volgende eisen:

  • Minieme restindruk: de Moduleo® vloeren beantwoorden aan alle strenge normen op het vlak van restindrukken door stoelen, kasten, hakken…Met een gemiddeld gemeten testresultaat van 0.03mm scoren deze vloeren veel beter dan de norm van 0.10mm (EN 1081)
  • Streep- en vlekbestendig: de Moduleo®-vloeren zijn door hun sterke slijtlaag, in combinatie met de PU-laag, bijzonder bestendig tegen vlekken en schoenstrepen. Vlekken en strepen zijn in een oogwenk verwijderbaar.
  • Geluidsarm: In tegenstelling tot andere oplossingen voor vloerbekleding, zorgen de planken en tegels van Moduleo® voor minder geluidsweerkaatsing. Er zijn ook geen storende loopgeluiden in de ruimte waar je je zelf bevindt.
  • Onderhoudsvriendelijk: Moduleo® denkt aan je comfort en tijdsbesteding. Dankzij de Protectonite®-beschermingslaag zijn de Moduleo vloeren bijzonder onderhoudsvriendelijk.
  • Protectonite® beschermingslaag: De unieke Protectonite® PU-beschermingslaag op basis van watergedragen lak zorgt voor een verminderd watergebruik bij het onderhoud van je vloer. Bovendien heb je weinig of geen detergenten nodig.
­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email