Moduleo®: hoogwaardige modulaire kunststofvloeren

IVC Group
IVC Group
IVC Group

Moduleo® staat voor kunststofvloeren die het beste uit 2 werelden combineren: de uitstraling, duurzaamheid en kwaliteit van echte materialen, maar zonder de zorgen van installatie, onderhoud of gebruikscomfort.

 

In de wereld van Moduleo®, droomt de klant weg bij de vele steen- en houtdessins uit de verschillende collecties. Moduleo® Design Floors biedt een uitgebreid gamma vloeroplossingen aan voor zowel de residentiële als de commerciële markt. De Select- en Transform-collecties zijn allebei beschikbaar in planken en vierkante tegels die zwevend (click-versie) of verlijmd (dryback-versie) geplaatst kunnen worden.

 

Select brengt leven en warmte in huis

De Select collectie (38 verschillende dessins) bevat levendige motieven die voor een speels effect zorgen. De Select-vloeren zijn de ideale oplossing voor iedere huiselijke ruimte en bieden een residentiële garantie van 15 jaar.

Bekijk collectie Select Stones» Bekijk collectie Select Wood»

 

Transform: tijdloze vloeren voor commerciële ruimtes

De Transform-collectie telt niet minder dan 40 dessins die o.a. geïnspireerd zijn op de exclusieve houtsoorten, waardoor ze zich in een hoger prijssegment bevinden. Deze edele en geraffineerde collectie zorgt voor een elegante, stijlvolle en tijdloze look. De Transformvloeren zijn geschikt voor commerciële toepassingen als winkelruimtes of kantoren en bieden een garantie van 10 jaar (of 20 jaar bij residentieel gebruik).

Bekijk collectie Transform Stones» Bekijk collectie Transform Wood»

 

Troeven van een hoogtechnologische vloer

Moduleo® is overal in de woning inzetbaar. Dankzij de waterafstotende eigenschappen, zijn deze vloeren ook geschikt voor badkamers en keukens. De slijtvaste vloeren voelen warm en comfortabel aan, zijn vuilafstotend en vergen daardoor weinig onderhoud. De Moduleo® vloeren zijn door hun sterke slijtlaag (in combinatie met een Protectonite® PU-laag) duurzaam en uitstekend bestand tegen vlekken en krassen. Alle vloeren zijn bovendien geschikt voor vloerverwarming.

 

Eenvoudige plaatsing

Moduleo vloeren zijn eenvoudig in plaatsing. De Moduleo® vloeren kunnen zowel zwevend (click-versie) als verlijmd (dryback-versie) geplaatst worden. De Moduleo® Clickvloeren worden zwevend geplaatst bovenop een stevige, effen ondergrond of ondervloer. Voor de kopse kant werd het Moduleo® Click-systeem ontwikkeld om een makkelijke en gebruiksvriendelijke plaatsing te garanderen. Ook tijdens de plaatsing geniet de consument volop van de troeven van Moduleo®:

  • een Moduleo®-vloer zorgt voor een totaal nieuwe look, zonder grote afbraakwerken
  • bovendien kunnen de Moduleo®-planken en tegels eenvoudig met een cuttermes versneden worden. Een stofvrije oplossing voor een nieuwe vloerbekleding.
­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email