Moduleo®-vloeren beantwoorden aan strengste emissienormen

IVC Group
IVC Group
IVC Group

Moduleo® Design Floors zijn hoogwaardige designvloeroplossingen die zowel bestemd zijn voor de residentiële als voor de commerciële markt. Deze kunststof vloeren fascineren door hun hoogwaardige kwaliteit en grote variatie aan afwerkingen en formaten.  De modulaire tegels en planken zien er met hun levensechte textuur verbluffend uit. Bovendien bieden ze de mogelijkheid om flexibel en snel in allerhande patronen te verleggen. Het Moduleo-gamma telt vandaag twee collecties (Transform en Select), goed voor meer dan 50 dessins en 300 voorraadposities. Later volgt nog een derde reeks: Forza.

 

Moduleo is een duurzaam product bij uitstek. Niet alleen wordt het veel dichter bij zijn afzetmarkten geproduceerd maar ook het productieproces focust sterk op recyclage.

Moduleo is een ecologisch verantwoorde en intelligente keuze om een ruimte volledig te transformeren.

 

Moduleo staat garant voor hoge luchtkwaliteit binnenskamers

Naast hun gebruiksgemak en onderhoudsvriendelijkheid onderscheiden de Moduleo®-vloeren zich door de continue zorg die besteed wordt aan het milieu en aan de gezondheid van de eindgebruikers. Op het vlak van de Indoor Air Quality (IAQ of luchtkwaliteit binnenskamers) voldoen de Moduleo®-producten alvast aan de strengste normen.

 

VOC’s (Volatile Organic Compounds) of Vluchtige Organische Stoffen zijn stoffen die kunnen vrijkomen tijdens de productie of het gebruik van kunststofmaterialen. Moduleo® waakt erover dat die emissies bij zijn producten altijd zo laag mogelijk zijn en dat ze beantwoorden aan de internationale normen.

 

Beter dan de strengste norm wereldwijd

Vandaag kan Moduleo® dan ook met trots zeggen dat al zijn producten het Ü-mark kenteken hebben en conform de AgBB-norm zijn. Deze Duitse norm geldt wereldwijd als de strengste norm op het vlak van VOC’s. Uit tests blijkt bovendien dat de gemeten resultaten van de Moduleo®-vloerbekledingen vele malen beter zijn dan de opgelegde criteria. Hiermee voldoen de Moduleo®-vloeren ook aan de Frans wetgeving over VOC’s en mogen ze het A+ logo dragen.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email