Voor iedere fase van het (ge)bouwproces de juiste betonoplossing met Inter-Beton

Inter-Beton sa
Inter-Beton sa

Inter-Beton ontwikkelt betonsamenstellingen die beantwoorden aan de actuele eisen van bouwend België. De aanwezige expertise op het vlak van betontechnologie stelt Inter-Beton in staat haar klanten ook maatwerkoplossingen aan te bieden.

 

In de ontwerpfase (DESIGN) adviseert Inter-Beton u over de uiteenlopende “functionele” en “esthetische” mogelijkheden en voordelen van vernieuwende betonsamenstellingen.

Tijdens de uitvoeringsfase (BUILT) kan Inter-Beton u een veelheid aan betonsoorten aanbieden (zowel standaard samenstellingen als maatwerk), zodat er altijd een passend product wordt toegepast. Dit heeft op zijn beurt invloed op het financiële kostenplaatje (FINANCE). Immers door de keuze van de passende betonoplossing kunt u op verschillende vlakken economisch voordeel behalen. Of het nu gaat om besparing op materiaalkosten, arbeid of uitvoeringstijd.

Op vlak van onderhoud (MAINTAIN) bewijst beton zijn onderhoudsvriendelijke karakter. Enkele spraakmakende producten van Inter-Beton zijn :

 

Steelmix® : Staalvezelbeton met gewaarborgde prestaties

STEELMIX-QPC is staalvezelbeton met een gewaarborgde buigtreksterkte. STEELMIX-QPC is het resultaat van de samenwerking tussen Inter-Beton en Bekaert. Het vernieuwende product combineert de flexibiliteit van stortklaar beton met de materiaalsterkte van klassiek gewapend beton. SECO kende hiervoor een attest toe. Deze combinatie verhoogt een snellere en efficiëntere werking op de werf.

 

  • DESIGN : Intekenen van wapeningsnetten kan achterwege worden gelaten.
  • BUILT : Geen knip en plooiwerk op de werf en er is slechts 1 aankoopkanaal voor beton en wapening. U koopt stortklaar beton met staalvezels versterkt. U hoeft geen wapeningsnetten meer op de werf op te slaan en/of overschotten weer af te voeren.
  • FINANCE : vermindering materiaalkosten en snellere vooruitgang werf met een besparing op arbeids- en materiaalkosten bij kelderwanden tot 4,8 €/m² en vloerplaten tot 5,1 €/m².
  • MAINTAIN : Verminderde scheurbreedte door een beter beheerst krimpgedrag.

 

Meer info : http://steelmix-qpc.be/

 

Stamix® : Kant en klare metselmortel

  •  DESIGN : Plaatsbesparing t.o.v. mortelsilo.
  • BUILT : U kan direct starten met de werken. Geen verplaatsing meer van silo’s; zeker bij werven waar er meerdere bouwplaatsen zijn (vb. woonwijken…).
  • FINANCE : besparing op arbeids- en materiaalkosten. Rekening houdende met een minimale afname van 0,200 m³ à kostprijs van 90€ realiseert u t.o.v. mortel uit silo’s een besparing van gemiddeld 30%.
  • MAINTAIN : mortel met gegarandeerde Inter-Beton kwaliteitsgarantie volgens NBN EN 998-2.

 

Parcmix® : Beton met een uitgewassen oppervlak

  •  DESIGN : Door de grote keuze aan granulaten, het al dan niet gebruiken van kleurpigmenten en de variatie van de uitwasdiepte biedt Parcmix® de ontwerper een maximale architecturale vrijheid aan. Parcmix® is daardoor een perfecte oplossing voor de verharding van buitenoppervlakken zoals pleinen, wandelpaden, fietspaden en opritten.
  • BUILT : Parcmix® kan verpompt worden en laat zich makkelijk plaatsen. Na het aanbrengen van de oppervlakte vertrager wordt, na inachtname van een wachtperiode, de toplaag verwijderd en worden de granulaten zichtbaar.
  • FINANCE : Op economisch vlak is Parcmix® een goedkoper alternatief dan andere afwerkingsmogelijkheden zoals bv. klinkers.
  • MAINTAIN : Parcmix® biedt alle voordelen van monoliet beton (geen verzakkingen, geen onkruid in voegen want weinig of geen voegen, …) en is daardoor uitermate onderhoudsvriendelijk en duurzaam. Parcmix® is bovendien bestand tegen de inwerking van dooizouten.
­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email