Met Harol naar Polyclose, de Europese vakbeurs voor raam-, deur-, zonwering-, gevel- en toegangstechniek

Harol
Harol

De 16de editie van Polyclose, de Europese vakbeurs voor raam-, deur-, zonwering-, gevel- en toegangstechniek,  vindt plaats op donderdag 16, vrijdag 17 en zaterdag 18 januari, in Flanders Expo te Gent.  U vindt er de allernieuwste trends en boeiende innovaties. De trends naar geïntegreerde systemen, modulaire oplossingen, samenvoeging van disciplines, energiebesparende vernieuwingen en duurzaam bouwen zullen ook op deze editie te zien zijn.

 

Met Harol naar Polyclose of misschien zelfs naar Las Vegas

Als specialist in zonwering, rolluiken en garagepoorten kan Harol niet ontbreken op deze vakbeurs voor professionals. Ze stellen er een vernieuwd en uitgebreid gamma screens voor, een totaalconcept dat voor elke bouwbehoefte een gepaste oplossing biedt.

 

Op de stand van Harol kan u ook deelnemen aan een “thrillende” wedstrijd die u meeneemt in de kleurenwereld van Harol en zo hun actie “Alle RAL kleuren aan standaardprijs!” extra in de verf zet. De hoofdprijs is een reis naar Las Vegas, maar ook de troostprijzen zullen niet teleurstellen.

 

Reserveer uw inkomkaart en neem deel aan de wedstrijd

Om deel te nemen aan de Harolwedstrijd en meteen ook uw inkomkaart voor Polyclose te reserveren, gaat u als volgt te werk:

  1. mail nu naar polyclose@harol.be en bevestig uw komst naar de beurs (max. 2 personen + uw namen aub),
  2. u krijgt eerstdaags uw uitnodiging in de bus. Deze bevat uw inkomkaart en een paspoort met persoonlijke code die u toelaat deel te nemen aan de wedstrijd (wedstrijdreglement beschikbaar op de Harolstand of via mail verkrijgbaar op polyclose@harol.be)
­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email