HAROL verrast met superstrak design van het zonnescherm BX270

Harol
Harol
Harol

Hét paradepaardje waarmee HAROL dit jaar uitpakt is het gloednieuwe zonnescherm BX270. “De kast van het zonnescherm definieert voor een groot stuk de esthetische aanblik van de gevel”, stelt Jo Beerden, Marketing Manager van HAROL. “Met het ontwerp van het BX270 zonnescherm hebben we voluit ingezet op een strak en stijlvol design. Dit is de innovatie waar iedereen die houdt van een moderne en minimalistische woning en dito zonwering op gewacht heeft.”

 

 

Strak zet de toon

Met zijn strakke vormgeving en beschikbaarheid in alle ral- en structuurlakken met verschillende glansgraad, staat de BX270 borg voor een harmonieus gevelbeeld. De vertrouwde functionele en technische troeven van BX260 werden behouden, maar de aanblik van de volledig gesloten kast verandert compleet. Dat is te danken aan een splinternieuwe zijconsole in aluminium gietwerk, een stijlvol inox geborsteld logo en een bijzonder strakke lijn van de voorlijst met geïntegreerde waterafvoer.

De BX270 bouwt verder op de sterke kwaliteiten van de BX260, een voltreffer in het gamma omdat het tegemoet komt aan een heel aantal vragen. Dankzij zijn slanke vorm bijvoorbeeld, springt de kast amper 15 cm uit de muur. En via de brede muurconsoles is het op praktisch iedere achtergrond monteerbaar. Verder zorgt het gesloten cassettesysteem dat het doek volledig beschermd is tegen regen of wind.

Tot een breedte van 6 meter steunt BX270 op 2 knikarmen, vanaf 6-7 meter is het scherm uitgevoerd met 3 armen en bij gekoppelde schermen (tot een breedte van 12 meter) worden 4 armen gemonteerd.

 

Eigenschappen op een rij

Eigenschappen

BX270

Kasttype (belangrijk voor bescherming van het doek)

Gesloten kast met lekdorpel en waterafvoersysteem

Volant (afhangend doek van 250 mm)

In optie :

·       Recht

·       Gekarteld

·       Gegolfd

·       Ronde kartelrand

Variovolant (extra afhangend doek tegen laatstaande zon, max. 2m)

Neen

Maximale breedte

7 m ( 12 m in 2 delen)

Maximale uitval

3,5 m

Doek

Acryl

Bediening

Manueel of elektrisch

Minimale uitval

1,5 m

Gewicht

+/- 18 kg/m

Maximale breedte

·       Uitval + 500 mm (electrisch)

·       Uitval + 520 mm (stang)

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email