Axor Starck Organic : uniek design in de badkamer gekoppeld aan een revolutionaire waterbelevenis

Hansgrohe
Hansgrohe
Hansgrohe

De Axor Starck Organic badkamercollectie kwam tot stand door een samenwerking tussen sterontwerper Philippe Starck en Axor, het designermerk van Hansgrohe. Met deze collectie wil Axor innovatieve oplossing aanreiken die beantwoorden aan de hoogste esthetische en technologische vereisten. Het resultaat is een unieke minimalistische collectie van mengkranen voor lavabo, bad, douche,....

Revolutionaire mengkraan voor lavabo

Het unieke design van de mengkraan voor de lavabo werd gekoppeld aan een revolutionair laag debiet van slechts 3.5 liter per minuut. Een enorme stap voorwaarts in duurzaamheid vergeleken bij het gangbare gemiddelde debiet dat rond 7 liter per minuut ligt. Dat resultaat wordt bereikt door het nieuw ontwikkelde sproeisysteem dat het water langs 90 openingen in een brede straal verspreidt. Het resultaat is een laag debiet gekoppeld aan een uniek gevoel. Temperatuurregeling gebeurt bovenaan de kraan terwijl het debiet geregeld wordt aan de spuitmond.

Meer informatie over het design en de technolgie van deze collectie vindt u op de minisite Head and Heart die speciaal voor deze collectie ontwikkeld werd.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email