Optimus, AquaBead, EasyFlex PRO, synoniem voor sterke en strakke hoekafwerking

Gyproc
Gyproc

Perfect strakke, mooie en vooral sterke hoeken die de tand des tijds doorstaan, dat kan! En bovendien tijd winnen tijdens plaatsing, klinkt spectaculair, maar dat is ook mogelijk. Gyproc biedt u drie oplossingen aan, die elk aan deze eisen van afwerking van Gyprocwanden en -plafonds voldoen: Optimus, AquaBead en EasyFlex PRO. Deze drie namen vervangen en breiden het bekende No-Coat assortiment uit.

Optimus verzekert sterke en strakke hoeken

 

Eens de voegspecie aangebracht is, zijn deze hoekprofielen bestand tegen hevige stoten en beschadigingen. Geen blaasvorming, bladderen niet af of scheuren niet.

Belangkrijkste eigenschappen zijn:

  • Sterke copolymeer kern
  • Hoge schokvastheid
  • Hoeken komen niet los van muur na deuk
  • Duidelijke scherpe lijn zonder oneffenheden
  • Perfecte basis voor elke verdere afwerking

Beschikbaar als:

  • L-Trim stopprofiel d.w.z. aansluiting tegen deur of vensteromkadering of als accentuering van niveauverschillen in wanden;
  • Ideaal voor gebogen hoekafwerking
  • Lengte profiel : 3 m

AquaBead, zelfklevend versterkings- en afwerkingsprofiel

 

De door water geactiveerde AquaBead verzekert snelle en eenvoudige montage, met telkens een uitzonderlijk eindresultaat. Het makkelijk aan te brengen, door wateractivatie, zelfklevend versterkings- en afwerkingsprofiel, bladdert niet af, heeft geen blaasvorming en scheurt niet op de hoek. De wateractiverende lijm verzekert een extra sterke hechting aan de gipskartonplaat. AquaBead biedt u een snelle en nette afwerking van de gipskartonplaat en garandeert u een strakke hoek.

Beschikbaar als:

  • Buitenhoeken 90°
  • L-Trim stopprofiel d.w.z. aansluiting tegen deur of vensteromkadering of als accentuering van niveauverschillen in wanden;
  • Lengte profiel : 3 m

 

EasyFlex PRO, plooibaar stevig binnen- of buitenhoekprofiel

 

Flexibel stevig profiel, voor de perfecte rechte en juiste binnen- of buitenhoek, voor elke lengte en plooibaar onder elke hoek, dankzij de sterke copolymeer kern.

EasyFlex is op rol beschikbaar en wordt op maat afgeknipt. Geen snijverlies! In combinatie met Gyproc voegproducten garandeert EasyFlex een sterke, gelijkmatige hechting. Deze kern van het hoekprofiel zorgt voor een veel betere slagvastheid.

De impact op een hoek wordt geabsorbeerd en de hoek vervormt niet. U bespaart dus niet enkel tijd, maar ook dure herstelkosten. EasyFlex is eveneens een perfecte basis voor verdere afwerking, zoals schilderen, behangen, enz.

Elke oplossing is makkelijk en snel te monteren en garandeert een sterke en strakke hoekafwerking, zonder blaas- of scheurvorming of oneffenheden. Door de specifieke samenstelling van de hoekprofielen bent u zeker van een veel betere slagvastheid. De impact op een hoek wordt geabsorbeerd en de hoek vervormt niet. U bespaart dus niet enkel tijd, maar ook dure herstelkosten.

Combineer de hoekprofielen met Gyproc voegproducten en verzeker u van een ultieme afwerking, op vlak van kwaliteit, duurzaamheid en esthetiek.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email