Gyproc genomineerd voor sustainability award!

Gyproc

Havenbedrijf Antwerpen, Maatschappij Linkerscheldeoever en VOKA-Alfaport reiken dit najaar voor het eerst de Sustainability Award uit. Voor de zomer lanceerden ze een projectoproep aan alle bedrijven actief in de haven voor projecten die bijdragen aan de transitie naar een duurzame haven. Uit de 20 inzendingen koos een 7-koppige vakjury, onder wie de provinciegouverneurs van Oost-Vlaanderen en Antwerpen, hieruit 4 laureaten: Gyproc, BASF Antwerpen, ECLUSE en Qpinch. Deze projecten besteden volgens de jury ruime aandacht aan ‘people’, ‘planet’ en ‘prosperity' en hebben als streefdoel om de ‘Sustainable Development Goals’ op lokaal niveau te realiseren.

Als u nog zou twijfelen: hieronder vindt u 5 goede redenen om voor Gyproc te stemmen voor de eerste Sustainability Award van de Antwerpse Havengemeenschap:

  1. Gyproc is een bedrijf van Belgische oorsprong, met producten voor de lokale bouwmarkt, en is verankerd in de Waaslandhaven, dankzij aanvoer van grondstoffen via de binnenvaart en zelfs afvoer van producten via diezelfde binnenvaart.
  2. Gyproc maakt gezonde producten die C2C gecertificeerd zijn: gegarandeerd zonder schadelijke effecten op mens of milieu en 100% recycleerbaar.
  3. Gyproc-platen worden geproduceerd in een kringloopsysteem, met een hoog gehalte aan gerecycleerd gips.
  4. Gyproc heeft één van de meest moderne en energiezuinige gipsfabrieken ter wereld.

Gyproc is milieubewust en ambitieus: wij scharen ons als bedrijf achter de doelstellingen van het Klimaatakkoord dat vorig jaar in Parijs werd gesloten en onderschrijven de Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email