Geberit DuoFresh, geen hinderlijke wc-geurtjes meer

Geberit

Onaangename geurtjes durven het idee van een badkamer als oase van rust wel eens te verstoren. Daar heeft Geberit iets op gevonden, met het DuoFresh geurafzuigsysteem. De innovatieve oplossing verwijdert de lucht in de wc-pot meteen na het toiletgebruik, om die via een filter te zuiveren en daarna weer als een frisse bries de ruimte in te stuwen.

 

Veel mensen proberen nare wc-geurtjes weg te werken door gretig met een spray in het rond te spuiten of door het raam even open te zetten. Helaas doen luchtverfrissers niet veel meer dan de stank maskeren en gaat er door het raam op een kier te zetten heel wat warmte en energie verloren. Traditionele ventilatiesystemen hebben dan weer het jammerlijke nadeel dat ze de geurhinder eerst verspreiden in de ruimte.

 

Met DuoFresh rekent Geberit op een eenvoudige maar effectieve manier af met geurtjes in het toilet. Onaangename geuren worden meteen weggenomen en geneutraliseerd, nog voor ze de kans krijgen zich in de ruimte te verspreiden.

 

 

 

Het geheim zit handig verborgen in de muur achter de Sigma40 bedieningsplaat. Met een eenvoudige druk op de toets activeer je de geurextractie, die in totaal een kleine tien minuten duurt en waarbij de lucht in de wc-pot wordt weggezogen. Via een actieve koolfilter wordt de gezuiverde lucht ter hoogte van bedieningsplaat achter de wc opnieuw de toiletruimte in gestuwd.


Om DuoFresh te installeren, heb je een Sigma40 bedieningsplaat in combinatie met een aangepast Geberit Duofix of GIS wc-element nodig. Het Geberit DuoFresh geurextractiesysteem is universeel en dus onafhankelijk van het type of merk van je wc-pot. Je hoeft er enkel voor te zorgen dat je een stroomaansluiting hebt.

 

De Geberit Sigma40 bedieningsplaat heeft een grote en een kleine spoeltoets in geborsteld aluminium en is uitgerust met een wc-blokjeshouder. Ze is ook verkrijgbaar als een designpaneel in wit, zwart of kastanjebruin glas. De plaat kan in één beweging worden geopend om de actieve koolfilter te vervangen en om makkelijk wc-blokjes in het spoelreservoir te brengen.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email