Hoe ga je gratis naar Architect@Work en het ErfgoedEvent? Foamglas toont je de weg

FOAMGLAS
FOAMGLAS

Architect@Work Kortrijk van 27 tot 28 april 2017

Sinds 1968 is Kortrijk stad van design: Biennale Interieur vindt er tweejaarlijks plaats en focust op innovatie, vormgeving en productontwikkeling. Interieurarchitecten en vormgevers doen er inspiratie op en breiden er hun netwerk uit.

ARCHITECT@WORK Kortrijk kiest ook voor een concept in design en innovatie, maar dan niet gericht op interieur maar op de bouwmaterialen die voor ruwbouw en afwerking nodig zijn. De beurs spreekt vooral architecten en projectontwikkelaars aan.

FOAMGLAS® staat dit jaar opnieuw op ARCHITECT@WORK Kortrijk en presenteert er met de nieuwe isolatie FOAMGLAS® T3+ een revolutionaire doorbraak in cellulair glas. Deze nieuwe variant haalt dankzij een innovatieve technologie en jaren van onderzoek een lambda-waarde van 0,036 W/mK - ruim 12% beter dan zijn voorganger T4+. FOAMGLAS® T3+  wordt officieel gepresenteerd tijdens ARCHITECT@WORK Kortrijk (27 tot 28 april), standnummer 122.

Vraag een inschrijvingscode aan voor Architect@Work


ErfgoedEvent Den Bosch van 5 tot 7 april 2017

Erfgoed beschermen en restaureren houdt in dat architect en projectontwikkelaar op zoek gaan naar de bouwmaterialen en –systemen die het de juiste bescherming kunnen bieden. FOAMGLAS® heeft al talrijke erfgoedprojecten begeleid met oog op de bewaring van het gebouw of monument, waaronder het Museum voor Schone Kunsten in Gent. Vaak wordt bij erfgoedprojecten voor binnenisolatie gekozen, zodat de buitengevels intact blijven en het erfgoed van binnenuit beschermd is, maar ook omdat de buitenmuren heel vaak niet mogen aangepast of afgebroken worden.

FOAMGLAS® neemt dit jaar voor het eerst deel aan het Erfgoed Event in Den Bosch, Nederland. Ze geven er meer uitleg over de isolatietoepassingen en -systemen die onroerend erfgoed beschermen. In Amsterdam is het oude kraanspoor, industrieel erfgoed uit 1952, gerestaureerd met de isolatie van FOAMGLAS®. Daar is gekozen voor binnenisolatie op vloeren, wanden en plafond. In Bloemendaal is Domus Cornelia, het oude waterpompstation en filtergebouw dat voor de zuivering van het duinwater zorgde met binnenisolatie gerenoveerd.

Het nieuwe systeem FOAMGLAS® Finish bestaat uit isolatie van FOAMGLAS® die direct afgewerkt wordt met de FOAMGLAS® Finish die beschikbaar is in 3 mogelijke afwerkingen in korrelgrootte. Het systeem is volledig onbrandbaar (brandklasse A1) en heeft een standaard witte kleur. De FOAMGLAS® Finish dient als binnenafwerking en wordt samen met FOAMGLAS® T3+ en PlatDak25 officieel gepresenteerd tijdens ErfgoedEvent Den Bosch (5 tot 7 april), standnummer 429.

Kaarten kunnen gratis worden besteld door online tickets te bestellen en pas helemaal aan het einde af te rekenen met de code EE0165.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email