Soins & Santé: veilige isolatiematerialen op de gezondheidsbeurs

FOAMGLAS
FOAMGLAS
FOAMGLAS

Op 9 en 10 maart 2017 vindt in Namur Expo de derde editie plaats van Soins & Santé, de enige vakbeurs in Wallonië waar alle apparatuur, oplossingen en innovaties op het gebied van gezondheid en zorg voor mensen wordt voorgesteld. Elk jaar komen 4000 professionelen uit de medische en paramedische sector het salon bezoeken.

FOAMGLAS®, fabrikant van hoogwaardig thermisch isolerend cellulair glas, presenteert op Soins & Santé (stand 2110) projecten en toont er ook innovatieve toepassingen van zijn isolatie-producten op platte daken voor de gezondheidssector. Daarnaast toont FOAMGLAS® ook isolatiesystemen voor binnen- en gevelisolatie.

FOAMGLAS® vervult in de wereld van dakisolatie al jarenlang een voortrekkersrol. Dat blijkt alleen al uit de vele mogelijke systemen voor platte daken die FOAMGLAS® aanbiedt. Op Soins & Santé zullen voorbeelden worden getoond van FOAMGLAS® parkeerdak oplossingen met als afwerking groot-formaat-betontegels, grastegels, klinkers en andere.

U kunt u ook verder informeren over de nieuwe generatie FOAMGLAS® T3+  met een verbeterde lambdawaarde van 0,036 W/mK en over PlatDak25, een garantie van 25 jaar op gecertificeerde platdaksystemen. Een dak zonder zorgen voor een ziekenhuis is met PlatDak25 perfect mogelijk.

Veilig isolatiemateriaal

FOAMGLAS®-isolatie is gemaakt op basis van gerecycleerd glas, en is bij afbraak van het gebouw ook opnieuw te recycleren. Het materiaal voldoet aan de hoogste brandeisen: het is onbrandbaar (klasse A1) en helpt branduitbreiding voorkomen. Bij brand verspreidt FOAMGLAS®-isolatie geen rook of giftige gassen, wat de risico’s op slachtoffers sterk vermindert en de evacuatie vlot laat verlopen.

Veilige bouwmaterialen vormen immers de basis voor een gezonde en veilige woon- en werkomgeving. Meer info vindt u ook op www.mineraleisolatie.be.

Kom er meer over te weten

Over FOAMGLAS®-daksystemen – en zijn andere toepassingsmogelijkheden - publiceerde FOAMGLAS® een handig naslagwerk in A5-formaat met een 20-tal verhelderende 3D-tekeningen, telkens met een korte en duidelijke legende. U ontvangt het gratis na het invullen van het aanvraagformulier

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email