Vermijd koudebruggen dankzij FOAMGLAS PERINSUL

FOAMGLAS
FOAMGLAS
FOAMGLAS

Door de steeds toenemende eisen op het vlak van isolatie, luchtdichtheid en ventilatie worden bouwknopen steeds belangrijker. De manier waarop u koudebruggen vermindert of vermijdt, heeft dus een positieve invloed op het E- en het K-peil van uw woning. Koudebruggen vermijden tijdens het bouwproces is de boodschap!

Oplossing in metstelwerk, funderingsaanzetten, dakopstanden…

Om bouwknopen absoluut te kunnen vermijden, ontwikkelde FOAMGLAS® thermisch isolerende, drukvaste, vochtresistente blokken die in het metselwerk, funderingsaanzetten, dakopstanden en ander metselwerk verwerkt worden: FOAMGLAS® PERINSUL.

FOAMGLAS® is gemaakt van cellulair glas en bezit dan ook alle eigenschappen van glas betreffende duurzaamheid en weerstand: volledig en blijvend waterdicht, zelfs bij overstroming en waterdampdicht (voorkomt condensatie in de isolatie).

Drukvaste blokken

De FOAMGLAS® PERINSUL-blokken zijn ontwikkeld in twee druksterktes: S (standaard) en HL (high load). FOAMGLAS® PERINSUL S is een buitengewoon drukvast product om koudebruggen in het metselwerk uit te sluiten. De boven- en onderzijde zijn afgewerkt met bitumen en extra voorzien van een glasvlies, compatibel met mortel.

Toepassing in zware constructies

FOAMGLAS® PERINSUL HL werd speciaal ontwikkeld voor toepassing in zware constructies. Een voorbeeld van de toepassing van FOAMGLAS® PERINSUL S is de restauratie van het gebouw in Brussel van de Nationale Bank. FOAMGLAS® PERINSUL S werd in dit gebouw langs de binnenmuur aangebracht.

Vul bijgevoegd formulier in en ontvang de brochure m.b.t. FOAMGLAS® PERINSUL blokken voor het oplossen van koudebruggen in metstelwerk, dakopstanden en funderingsaanzetten.

Technische specificaties

FOAMGLAS® PERINSUL S en HL: beschikbaar in meer dan 100 afmetingen:

  • Dikte van 5 tot 15 cm
  • Breedte van 7 tot 36,5 cm
  • Lengte standaard 45 cm
  • Ruim 100 verschillende afmetingen

 

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email