DUOpower, de slimme plug die met jou interageert

Fischer
Fischer
Fischer

Deze 2 componenten plug resulteert in de beste belastingswaarden in volle en holle materialen. Dit door de slimme herkenning van ondergrond en de zelf-activerende functies (expansie, plooien, knopen) afhankelijk van de ondergrond. Verder geeft deze intelligente plug ook duidelijke feedback en kan je zelf voelen wanneer de plug goed bevestigd is. Hierdoor is de feel good factor van de plug erg hoog voor de gebruiker.

Opbouw uit 2 componenten

De twee componenten zorgen voor meer expansie volume en hogere belastingscapaciteit. De plug is opgebouwd uit zachte (rood) en harde onderdelen (grijs) waardoor een optimale inschroeving verzekerd is.

Het rode deel zorgt voor een veilige expansie en biedt een additionele veiligheid voor het nylon middenstuk.

Slimme middenstuk

De innovatie van de plug zit in het middenstuk. Dit slimme middenstuk van de plug herkent het type ondergrond en activeert de optimale productfunctie (expansie, plooien of knopen) voor de beste bevestiging in de desbetreffende ondergrond.

Korte lengte en begeleiding van de plug

Door de korte lengte van de plug is een snelle bevestiging mogelijk. Dit bespaart tijd en geld. Verder begeleidt de schacht van de plug de schroef van bij aanvang. De kraag van de plug zorgt dan weer dat de plug niet wegzakt in het boorgat. De anti-rotatie blokjes voorkomen rotatie in het boorgat, foute toepassingen en extra werk.

Goed om te weten!

  • DUOpower bevestig je door voorpositioneren of door montage bij doorsteek.
  • De DUOpower kan gebruikt worden met hout- en spaanplaat schroeven. Lengte van de schroef - lengte plug + bevestigings dikte + 1x schroefdiameter.
  • In het geval van plaatmateriaal dient het gladde deel van de schroef niet langer te zijn dan de dikte van het aanbouwdeel.

Vraag de nieuwe brochure aan van DUOpower via bijgevoegd formulier

Breng ons een bezoek op Batibouw 2017 : hal 9, stand 224

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email