Nieuwe brochure "Constructies voor wanden, plafonds en vloeren" van FERMACELL is uit

Fermacell

FERMACELL actualiseerde recent haar overzicht van "Constructies voor wanden, plafonds en vloeren" en voegde enkele nieuwe constructies toe. Het vernieuwde boekwerk is onmisbaar voor iedereen die met de afbouwoplossingen van FERMACELL werkt.

 

De overzichtelijke brochure is voorzien van duidelijke detailtekeningen en bevat, naast alle technische specificaties van het FERMACELL plaatmateriaal, een overzicht van alle wand-, plafond- en vloerconstructies met FERMACELL. Van al deze constructies zijn o.a. de systeemcode, systeemtekening, wanddikte, onderconstructie, plaatdikte, toepassingsgebied, brandwerendheid, gewicht, geluidsisolatie en brandrapport vermeld.

 

In de technische brochure zijn naast vele types montagewanden onder andere ook buitenwanden/gevelelementen, geventileerd en ongeventileerd, met houten onderconstructie met isolatiemateriaal, dragend en niet-dragend, opgenomen. Ook wandverjonging met FERMACELL wordt toegelicht. Daarnaast wordt de geluidsisolatie van FERMACELL Vloerelementen op houten vloerconstructies beschreven, waarbij de prestaties van de totale verdiepingsvloer zijn berekend, van onderzijde plafond tot en met de bovenzijde van de vloer. Nieuw zijn ook de testresultaten van hybrideconstructies in combinatie met FERMACELL Powerpanel H2O, eventueel gecombineerd met de FERMACELL Gipsvezelplaten.

 

Daarmee vormt het nieuwe constructieoverzicht een handig naslagwerk voor iedereen die zich bezighoudt met het berekenen van prestaties van constructies, waarbij plaatmateriaal van FERMACELL wordt gebruikt. Het constructieoverzicht van FERMACELL is hieronder in te zien en te downloaden. Voor meer informatie ga naar : www.fermacell.be  

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email