De krachtigste HR-gaswandketel THISION L van Elco met laagste NOx-uitstoot en lage emissies

ELCO
ELCO
ELCO

THISION L vertegenwoordigt de nieuwe condenserende gaswand-competentie van ELCO: met vijf vermogens van 65 kW tot 145 kW kan bijna altijd aan de vereisten van meergezinswoningen en commerciële objecten worden voldaan. Tot en met een gecombineerd vermogen van 1.140 kW in cascade, met optimale energiebesparing, maximale flexibiliteit en minimale uitstoot van schadelijke stoffen.

 

Deze condenserende gaswandketel THISION L vervangt de huidige R30. Een eerste nieuwigheid is de uitbreiding van het vermogensgamma van 65 kW tot 145 kW, waar het vorige gamma stopte bij 120 kW. De THISION L is uitgerust met een volledig nieuwe warmtewisselaar met dubbele spiraal in RVS. Dat is een eigen ELCO ontwerp, en verbetert de kwaliteit en rendement van het toestel.

 

 

Hoogste betrouwbaarheid

Dankzij de corrosiebestendige roestvrijstalen warmtewisselaar is er geen kalkafzetting mogelijk waardoor de tekenen van slijtage geminimaliseerd worden en de levensduur van het toestel verhoogt.

 

Baanbrekend efficiënt

Dankzij de dubbele spiraal van de warmtewisselaar creëert Thision L een constant rendement. Hierdoor is er een lagere hydraulische weerstand en haalt dit toestel het normrendement > 110%. Het modulatiebereik van 1:6 is te danken aan de optimale aanpassing van de brandercapaciteit. Hierdoor produceert de ketel zo veel warmte als nodig is.

 

Grootste flexibileit

Het THISION L-gama biedt 5 vermogens aan. Van 65 kW tot 145 kW. Voor de installateur heeft dit gamma nog een sterke troef. Het complete Plug & Play-toebehorenprogramma voor zowel solo als cascadeoplossingen. Interessant voor de vaklui is dat de ketel dus ontworpen werd met gemak van installatie, onderhoud en herstelling in gedachten. Zo werd erover gewaakt dat alle onderdelen goed bereikbaar zijn. 

 

Kenmerken op een rij

  • Constant hoog rendement door corrosiebestendige warmtewisselar van roestvrij staal
  • Hoog rendement (> 110%)
  • Krachtigste condenserende gaswandketels op de markt
  • Laagste NOx-uitstoot in zijn klasse
  • Hoogste installatiezekerheid dankzij complete toebehoren
  • Milieuvriendelijk door uiterst lage emissies van schadelijke stoffen
  • Overtuigend modulatiebereik (1:6)
  • Uitbreiding tot 8 ketels en meer dan 30 mengkraankringen mogelijk
  • Eenvoudige montage door laag gewicht

Wilt u meer weten over THISION L, surf dan naar http://www.thision-l.com/?utm_source=bativox&utm_medium=site&utm_campaign=bativox

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email