DELTA-VITAXX S PLUS: de eerste DELTA-onderdak- of wandfolie met BiCo technologie

De DELTA®-VITAXX S PLUS is de eerste onderdak- of wandfolie binnen het assortiment van Dörken opgebouwd uit geotextielen van BiCo vezels. In tegenstelling tot de klassieke enkelvoudige vezel is de nieuwe BiCo vezel opgebouwd uit twee componenten: een kern en een mantel. Additieven kunnen aan de kern of aan de mantel worden toegevoegd en hierdoor kan er een groter gamma aan functionele eigenschappen worden toegekend.

Langdurige prestaties voor woningen

Striemende regen, vriestemperaturen of tropische toestanden. De omstandigheden op een werf zijn vaak verre van ideaal. Een goeie folie moet er dan ook voor zorgen dat de onderliggende waterdichte film goed beschermd blijft tegen UV en veroudering om te kunnen blijven presteren voor de woning.

DELTA®-VITAXX S PLUS is een dampopen en waterdichte folie die kan gebruikt worden als onderdakfolie en voor bepaalde wandtoepassingen.

Unieke treksterkte

Ook al doe je als dakwerker je best, soms belandt je voet al eens op de onderdakfolie. Het gevolg? Een scheur… of erger: lekkages en vochtproblemen. En wat is er erger dan vochtproblemen?

De BiCo-vezels in de folie zijn dunner en lichter dan klassieke vezels. Ook is de hoeveelheid vezels per m2 hoger waardoor we een sterker product krijgen ten opzichte van andere geotextielen met hetzelfde gewicht. De additionele wapening zorgt voor een op en top veilige folie met een unieke treksterkte.

De kleefstrips, herkenbaar aan de ‘Plus’ in de productnaam, is ook hier weer aanwezig om bij het plaatsen een optimale regen- en winddichtheid te realiseren.

Om dit alles kracht bij te zetten hebben we de nieuwe folie aan een aantal tests bloot gesteld. Bekijk de video om te zien hoe de Vitaxx S Plus het ervan af heeft gebracht!

Voor meer informatie, surf naar www.doerken.be en www.bicotech.be.

Wilt u de technische fiche van de DELTA®-VITAXX S PLUS ontvangen? Vul dan het aanvraagformulier in en Dörken stuurt deze digitaal naar u op.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email