Deceuninck stelt zijn ‘Technische gids’ ramen & deuren gratis online beschikbaar

Deceuninck
Deceuninck

Bent u op zoek naar doorsnedetekeningen, inbouwdetails, productkarakteristieken, onderhoudsrichtlijnen? Met de nieuwe editie van de ‘Technische gids’ voor ramen en deuren, biedt Deceuninck u een handig, overzichtelijk en uitgebreid boekwerk aan. Van wetgeving tot profiel- en/of kleurenoverzicht, de Deceuninck ‘Technische gids’ ramen & deuren biedt zowel voorschrijvers als aannemers een duidelijk antwoord op de meest voorkomende vragen. En wat meer is… Vanaf vandaag is de meer dan 480 pagina’s tellende gids voor alle bouwprofessionals gratis downloadbaar.

Doordat de wetgeving mbt het E-peil en profielperformanties steeds evolueert en  luchtdicht inbouwen steeds meer aan belang wint, moeten voorschrijvers en aannemers jaar na jaar rekening houden met almaar meer parameters: met het gekozen materiaal, met de gewenste isolatie, met vorm, kleur, duurzaamheid,…

Begin dit jaar lanceerde Deceuninck de tweede editie van zijn ‘Technische gids’ voor ramen en deuren : een bijzonder uitgebreid werkinstrument dat over de verschillende hoofdrubrieken –   ‘Ramen en (schuif)deuren’, ‘Rollluiken’, ‘Rolluikkasten’ en ’Luiken’ – perfect inspeelt op wat binnen deze markt leeft.

Sinds kort is deze ‘Technische gids’ ook online beschikbaar. U kunt hem, na vrij beperkte registratie, onmiddellijk via een link die u via uw emailadres verkrijgt  downloaden. De rechtstreekse toegang tot de diverse hoofdstukken en titels vanuit de inhoudstabel vooraan en de integratie van een trefwoordenlijst met directe link via de pagina achteraan maakt het de surfer bijzonder makkelijk om snel en efficiënt de gewenste informatie terug te vinden.

Surf naar : http://www.deceuninck.be/nl/ramen-en-deurengids.aspx

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email