Warmtepompboiler Magna AQUA, hernieuwbare energie op z’n best

Bulex
Bulex

Het gamma warmtepompen van Bulex wordt uitgebreid met de warmtepompboiler Magna AQUA. Deze unieke boiler laat u toe om tot 75% te besparen op uw energiefactuur voor warmwaterbereiding.

De Magna AQUA 300/2C van Bulex is een warmtepompboiler die ontworpen werd om zowel in nieuwbouw als in renovatieprojecten geïnstalleerd te worden. Door gebruik te maken van de (gratis) warmte uit de lucht – binnen- of buitenlucht – kan het toestel tot 290 liter warm water bereiden en stockeren in een geëmailleerde kuip. Zelfs wanneer het buiten tot -7°C vriest, blijft het toestel probleemloos zijn taak vervullen en water tot 60°C aanmaken zonder bijverwarming.

De regeling van de Magna AQUA 300/2C gebeurt door een intuïtieve, gebruiksvriendelijke display en werkt met een weekprogrammatie die 7 periodes telt. Dit betekent dat je voor elke dag van de week een ander programma kan instellen.

 

De installatie van de Magna AQUA 300/2C is zeer eenvoudig. Met een diameter van 70 cm en een hoogte van 166 cm, kan het toestel compact genoemd worden. De werking ervan is bovendien zeer stil: slechts 36 dB (A) op 2 meter. Dat is stiller dan een vaatwasmachine van de laatste generatie. De Magna AQUA 300/2C kan dus probleemloos in kleinere ruimtes zoals een berghok (minimum 2 m hoogte en 10m²), of zelfs in een hoek geplaatst worden.

Daar de Magna AQUA 300/2C gecombineerd kan worden met verwarmingssystemen en/of zonne-energiesystemen van verschillende merken, kan het toestel perfect geïntegreerd worden in elk project.

 

Belangrijkste eigenschappen

  • 5 jaar garantie op de kuip
  • 2 jaar garantie op de overige onderdelen
  • Warmtepompboiler voor sanitair warm water
  • Gebruik maken van de warmte uit de lucht om het water te verwarmen
  • Spaarzaam en gebruiksvriendelijk toestel
  • Zeer stille werking : slechts 36 dB
­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email