HOMETOUCH, het nieuwe touchscreen van BTicino in het MyHOME_Up gamma

HT1

Eén toestel voor domotica en videofonie

HOMETOUCH is het nieuwe 7” touchscreen van BTicino. Voortaan beschikt de gebruiker over één toestel voor domotica en videofonie, intuïtief te beheren en makkelijk te personaliseren vanuit de app op smartphone en tablet.

HOMETOUCH maakt deel uit van het MyHOME_Up domoticasysteem en kadert volledig in het ELIOT- programma van BTicino, waarin de ontwikkeling van geconnecteerde apparaten centraal staat. HOMETOUCH kan u binnenkort ontdekken tijdens Batibouw 2018 op stand 9206 in paleis 9, van 22 februari tot en met 4 maart 2018 in Brussels Expo.

Intuïtief gebruik van alle functies in huis

Met HOMETOUCH haalt de gebruiker één toestel in huis voor MyHOME_Up en videofonie. Pure functionaliteit en flexibiliteit staan voorop. Het is de gebruiker zelf die bepaalt welke functies hij wil activeren. Gepersonaliseerd en gebruiksvriendelijk … met HOMETOUCH is intuïtieve bediening van alle functies in de woning én doorschakeling op smartphone gegarandeerd.

De bediening van alle MyHOME_Up en videofonie functies gebeurt volledig vanop het touchscreen. Bij aanbellen aan het deurstation wordt de oproep doorgeschakeld naar de smartphone via de gratis app ‘Door Entry for HOMETOUCH’. Handige, ergonomische troef is de bewegingssensor die het touchscreen automatisch doet oplichten wanneer de gebruiker ervoor staat.

Eén referentie, multitoepasbaar

Het HOMETOUCH 7” touchscreen in antraciet is discreet aanwezig in het interieur. Een gestileerd toestel dat geschikt is voor zowel op- als inbouw. Wie kiest voor inbouw, kiest voor een extra strakke look. En er is nog goed nieuws. Connectiviteit is er niet alleen voor de ééngezinswoning. HOMETOUCH is ook perfect geschikt om te gebruiken als deurcommunnicatie in  appartementsgebouwen.

Software goodbye, welcome connectivity!

Software is niet meer nodig. De installateur zorgt voor aansluiting en configuratie. Daarna volgt de automatische synchronisatie met de MYHOMESERVER1. Verbinding verloopt via het LAN netwerk of via WiFi.

Vanaf juni is de brochure beschikbaar van HOMETOUCH. U kan deze nu al aanvragen via het aanvraagformulier en deze wordt u vanaf juni toegestuurd door BTicino.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email