Domotica voor iedereen met de nieuwe app MyHOME_Up van BTicino

Eén enkele app om eenvoudig alle apparaten in uw domoticasysteem te integreren en beheren vanop uw tablet of smartphone: dat is MyHOME_Up. Laagdrempelig, zowel voor de installateur als voor de eindgebruiker. Configuratie en speciale software is niet nodig, de verbinding van alle apparaten en het creëren van scenario’s verloopt makkelijk via de app.

MyHOME_Up maakt deel uit van het ELIOT-programma van de Legrand Group, waarin continu gewerkt wordt aan de ontwikkeling van geconnecteerde apparaten.

Nieuw dankzij twee componenten

MyHOME_Up is een nieuwe stap in de evolutie van de domotica. De innovatie bestaat uit twee componenten, nl. een nieuwe applicatie en een Gateway. De app staat in voor de configuratie van alle apparaten en het beheer van al hun functies. MyHOMEServer1 is de gateway die zorgt voor de connectie met de applicatie en de cloud service. Interessant voor de continuïteit: de server kan ook retroactief op oudere installaties (vanaf 2010) worden ingeschakeld.

Troef voor de installateur : Geen programmeerervaring vereist!

Welkom eenvoud! Ook voor de installateur. Via Google Play of de App Store gewoon de app MyHOME_Up downloaden en aan de slag. Eerst worden alle apparaten van het systeem op de bus samen met MyHOMEServer1 aangesloten. Van zodra het systeem onder spannning wordt gezet, worden alle componenten automatisch geconfigureerd. Daarna is het enkel nog zaak om de app te openen. Programmeerervaring is niet nodig, de app leidt de installateur stap voor stap doorheen de hele procedure van apparaten associëren en functies definiëren.

Troef voor de gebruiker : Intuïtief sturen vanop elk mobiel toestel

Eens het systeem geactiveerd is, is dezelfde app automatisch klaar voor gebruik door de eindgebruiker. Hij kan zelf scenario’s maken: op basis van tijd (bv. rolluiken die op een bepaald tijdstip ’s avonds worden neergelaten), conditie (bv. weersomstandigheden die bepalen wanneer de luifels worden ingetrokken) en geolocatie (bv. verwarming die wordt uitgeschakeld als je 2 km van de woning verwijderd bent). Is de bewoner niet thuis, wordt hij via sms of e-mail op de hoogte gebracht, wanneer een scenario wordt geactiveerd. De app laat bovendien de integratie toe van derde partijen in de scenario’s, zoals muziekdistributie, intelligente lampen en smart tv.   

Bovendien, waar u ook bent, dankzij de cloud service blijft u geconnecteerd met de MyHOME_Up installatie.

Wilt u meer weten over MyHOME_Up, laat uw gegevens na via het aanvraagformulier en BTicino neemt met u verder contact op.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email