De WAW!-deurbel die éénieder aan de voordeur wilt

BTicino

Discrete en moderne look verbergt technologisch vernuft

De buitenpost Linea 3000 van BTicino is gewoon perfect. Denk aan het ‘zwevende’ effect, een designtroef waardoor het toestel dunner lijkt dan het eigenlijk is. Of de retroverlichting, die zorgt voor een perfecte verlichting van de etikettenhouder. Een lichtsensor bepaalt of de retroverlichting en de zoneverlichting aangeschakeld worden.

De esthetiek past perfect bij iedere woonstijl. Het ronde, ietwat speelse element in een verder strakke afwerking, geeft de Linea 3000 net dat ietsje extra.

De eerste videofonie met intuïtieve interactiemogelijkheden

Indien de Linea 3000 gecombineerd wordt met de binnenpost Classe 300 X13E, kan u het videofoonsysteem koppelen aan het 3/4G-netwerk. Dus van op afstand kan u in de gaten houden wie er voor uw deur staat en kan u zelfs beslissen of u uw voordeur opent of niet. U herkent hier ongetwijfeld de “Internet of Things”-filosofie die BTicino probeert toe te passen in alle nieuwe ontwikkelingen.

U kiest uit 3 varianten

BTicino biedt Linea 3000 in drie varianten: een basis buitenpost audio, een buitenpost video (audio + camera) en één video met geïntegreerde badgelezer. Deze laatste wordt geleverd met badges voor het hele gezin.

De buitenpost kan in een inbouwdoos Sfera van 2 modules worden ingebouwd. Deze kennen installateurs al van bestaande analoge systemen en is nu dus ook compatibel met de Linea 3000. Dit betekent alvast dat overschakelen naar het nieuwe systeem voor videoparlofonie mogelijk is zonder breek- en kapwerk.

De Linea 3000 is IP54 bestendig tegen stof en water en heeft een zamac frontplaat met maximale IK10 slagvastheid. Optioneel bestaat er een regenkap, die een betere bescherming geeft bij extreme weersomstandigheden.

Getest en goedgekeurd door de eindgebruiker

Onderdeel van de ontwikkeling was het testen van het nieuwe concept bij de eindgebruiker. Hoe wordt een buitenpost precies gebruikt? Waar wordt instinctief aangebeld? Het zijn slechts enkele vragen waarop het antwoord bepalend was voor onder meer de plaatsing van de symbolen en de drukknop en het gebruik van nieuwe, gestileerde symbolen.

Met oog voor de installateur

Met de introductie van Linea 3000 heeft BTicino duidelijk geopteerd voor vereenvoudiging. En dit op alle vlak. Er geldt nu slechts één referentie voor meerdere toepassingen in kit. De kits omvatten voeding, binnentoestel, buitendeurmodule en een praktische technische handleiding waarmee u onmiddellijk aan de slag kan en in bedrijf kan stellen. Zo kan voortaan vanuit één artikel, een één- of tweegezinsoplossing aangeboden worden. Dat heeft zo z’n voordelen. Voor de installateur, die een duidelijke kijk heeft op het aanbod dat bovendien optimaal uit te breiden is. Ook op vlak van de bedrading is gedacht aan de installateur. Twee draden volstaan en de aansluitingen zijn niet polariteitsgevoelig. Met al deze voordelen op een rij besloot BTicino om het bestaande gamma Linea Metal volledig te vervangen door de Linea 3000.

Overtuigd? Vraag de nieuwe brochure rond video-parlofonie aan via het aanvraagformulier en kies uw binnen- en buitenpostkit.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email