Vergelijk je energieverbruik met anderen

Bativox
Bativox
Bativox

Heb je je altijd al afgevraagd of je nu meer of minder energie verbruikt dan mensen met een gelijkaardige woning? Zijn er maatregelen die je kan nemen om beter te scoren op energiegebied?

Met de nieuwe webtoepassing “Zet je woning op de kaart” van Eandis, Infrax en EnergyVille krijg je een antwoord op deze vragen. In een korte vragenlijst wordt er gepeild naar je actuele energieverbruik, de samenstelling van je gezin, het type woning dat je bewoont, de energiebesparende maatregelen die je reeds nam,…

Daarna kom je te weten of jouw woning beter presteert dan het gemiddelde en ontvang je handige tips en tricks om kosten en energie te besparen. Zo krijg je meteen een beter inzicht in de beste renovatiemaatregelen die je kan nemen om jouw energiefactuur omlaag te krijgen.

Link naar de webtoepassinginfrax.zetjewoningopdekaart.be

Tip: toen wij onze test deden kwam de resultaatmail in onze spambox terecht dus mocht je na enige tijd nog geen mail ontvangen hebben, check dan zeker eerst je spamfolder.

­

2-wekelijkse nieuwsbrief

Blijf online én gratis op de hoogte van de nieuwste bouwproducten, economisch nieuws uit de bouw, de actuele bouwwetgeving, premies, projecten,....