Win jouw exemplaar van het BRICK 16 boek

Bativox

Elke twee jaar organiseert Wienerberger de Brick Award. De wedstrijd heeft als doel om uitmuntende baksteenarchitectuur van internationale kwaliteit in de kijker te plaatsen. Het gebruik van Wienerberger producten is geen criterium voor deelname. Een internationale jury kent prijzen toe over verschillende categorieën: Residentieel Gebruik, Openbaar Gebruik, Renovatie, Stedelijke Invulling, en Speciale Oplossing.

Een schitterend architectuurboek

Onlangs werden de laureaten van de Brick Award 16 bekend gemaakt. Bij die gelegenheid werd ook het begeleidende "BRICK 16" boek voorgesteld. Het boek telt meer dan 256 pagina’s met foto’s en artikels van de 50 projecten die de jury meenam op zijn shortlist. De projecten worden per categorie voorgesteld en bij de start van elke categorie vind je essays van vermaarde journalisten en architecten over actuele thema’s.

Neem deel aan de wedstrijd

Dit jaar viel ook een Belgisch project in de prijzen. Ben jij een bouwprofessional en weet je over welk project het gaat, vul dan hiernaast je antwoord en contactgegevens in en misschien win jij één van de twee exemplaren die Wienerberger weggeeft naar aanleiding van deze wedstrijd.

­

2-wekelijkse nieuwsbrief

Blijf online én gratis op de hoogte van de nieuwste bouwproducten, economisch nieuws uit de bouw, de actuele bouwwetgeving, premies, projecten,....