Borderel van Eenheidsprijzen 2014 is verkrijgbaar

van eenheidsprijzen 2014

Het “Borderel van Eenheidsprijzen 2014” is uit! Dit lijvige boekwerk dat voor het eerst werd uitgegeven in 1937, is door de jaren heen hét referentiedocument in de Belgische bouwwereld geworden. De editie 2014 omvat weer meer dan duizend driehonderd eenheidsprijzen van de meeste gangbare bouwwerken en technische installaties.

Het Borderel van Eenheidsprijzen is een leidraad bij het ramen van kostprijzen van woongebouwen van een gemiddelde grootte. Elk artikel, dat in de twee landstalen wordt omschreven, geeft een richtprijs (excl. BTW) voor normale leveringen, uitvoeringen en afwerkingen met gebruikelijke materialen. Het zijn gemiddelde en geen absolute waarden, die door de gebruiker zijn bij te schaven op grond van de tussentijdse prijswijzigingen van de materialen en de lonen.

Hoe bestellen?

De kostprijs van het boek bedraagt 100 EUR inclusief verzendingskosten. Voor op de tabel ingeschreven architecten geldt een speciale prijs van 80 EUR en voor leden van de Bond van Vlaamse Architecten (BVA) geldt een speciale prijs van 72 EUR.

U kan het Borderel verkrijgen via deze link.

Bron: Bond van Vlaamse Architecten

­

2-wekelijkse nieuwsbrief

Blijf online én gratis op de hoogte van de nieuwste bouwproducten, economisch nieuws uit de bouw, de actuele bouwwetgeving, premies, projecten,....