Bereken warmwaterbehoeften met Archimedes

ACV Belgium

Als marktleider in het ontwerpen en produceren van verwarmingsketels heeft ACV zeer veel ervaring met het berekenen van de benodigde capaciteit van installaties. Deze knowhow werd verwerkt in het eenvoudige en efficiënte softwareprogramma Archimedes.

 

Dit softwareprogramma wordt gratis ter beschikking gesteld aan studiebureaus, architecten en technisch adviseurs.

 

Met dit programma kunnen professionals de warmwaterbehoeften berekenen voor zeer uiteenlopende toepassingen, zoals hotels, ziekenhuizen, sportcentra, campings, openbare toiletten, industriële processen, maar ook bedrijfsrestaurants, kapsalons enzovoort. 

 

Nadat de gegevens van de toepassing zijn ingevoerd, worden door het programma verschillende configuraties voorgesteld en de technische gegevens van de gekozen configuratie weergegeven. Ook de hydraulische schema’s en de beschrijving van bestekteksten voor de gekozen oplossing worden via Archimedes aangeboden. Deze informatie kan via een .doc- of .dwg-bestand worden gedownload.

 

Met Archimedes van ACV worden zowel de projectstudie, de installatie van de warmwaterinstallatie als het gebruik van de installatie aanzienlijk vereenvoudigd.

 

Om gebruik te maken van Archimedes dient u volgende stappen te volgen:

  1. log in met uw Archimedes account. Hebt u die nog niet dan kan u er eenvoudig één aanmaken,
  2. ga naar het overzicht van de verschillende toepassingen en selecteer de gewenste toepassing.

 

 

Voor meer informatie over Archimedes : http://archimedes.acv.com/BE-NL

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email